MARDİN / MİDYAT - Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu

Başvuru Formu

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda Örgün Eğitim ile birlikte Hafızlık Projesi kapsamında 2024-2025 eğitim döneminde  okulumuzda kaliteli  örgün eğitim görürken aynı zamanda Hafızlık eğitimi almak isteyen ve şu anda ilkokul 4. sınıfta kayıtlı olan erkek öğrencilerimiz başvuruda bulunabilirler. Başvuru tarihinin son günü 20 Mayıs 2024 'tür.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız .(Lütfen formdaki bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde dolduralım. Formu gönder sekmesine tıkladığınızda form tarafımıza ulaşmış olacaktır. Formu sadece bir kez doldurup GÖNDER sekmesine tıklamanız yeterlidir. Formu doldurup başvuran öğrenci başvuru yapmış sayılacak olup 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10.00 'da okulumuzda yapılacak olan  ön eleme sınavına girmeye hak kazanacaktır.  Bu sınav 4.Sınıf müfredatını kapsayan ,Türkçe -Matematik-Fen Bilimleri-Sosyal Bilgiler-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi -İngilizce testlerinden oluşan sınav şeklinde uygulanacaktır. Sınavda sonucunda oluşacak başarı sıralamasına göre ilk 40 öğrenci yaz döneminde "Hafızlık Ön Hazırlık Eğitimi"ne alınacaktır. Eğitimi başarıyla bitirenler  mülakata girmeye hak kazanacak ve mülakata katılan öğrencilerden en yüksek puanı alan ilk 20 öğrenci proje kapsamında eğitim görmeye hak kazanacaktır.

Yayın: 08.03.2023 - Güncelleme: 28.02.2024 11:11 - Görüntülenme: 344